2021-02-06 07:51:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Egy régebbi ismerőse nagyon vonzónak találja önt

Napi horoszkóp február 6-ra 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Nyilas-hold különösen szenvedélyessé teszi. Valami kiszalad a száján, de szinte azonnal meg is bánja, ahogy kimondja. Van azonban módja rá, hogy szépítsen a dolgon, vagy valamit még elkendőzzön, ha túl sokat mondott ki. Különösen, ha valaki érdekeit sérti, tegye meg ezt a szívességet!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Szeretne álmodozni és romantikus hangulatokba ringatná magát, de a sors úgy hozza, hogy ma nagyon is szilárd talajon kell maradnia, ha meg akar állni a lábán. Különös helyzetben találhatja magát, amikor nagyon is ébernek kell lennie, és ügyelnie a szavaira.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Valamiben szeretne változtatni, de maga sem tudja, hogy bele merjen-e kezdeni a dologba. Ma valaki megadhatja a végső lökést önnek. Akár egy fontos információ, akár a támogatása elég lesz önnek ahhoz, hogy megtegye az első lépést.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Önön múlik, hogy egy kitörőben levő családi veszekedésnek az elejét tudja-e venni, vagy még inkább olajat önt a tűzre. Ha az első felcsattanást megállja, akkor nagy valószínűséggel békében és szeretetben telik ez a hétvége.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ha intrikus pletykálkodásba kezd, ne csodálkozzon azon, hogy önre is visszaüt a hatása. Aki szelet vet, vihart arat: tartja a mondás. Ennek az ellenkezője is igaz azonban. Ha dicsér és jót mond másokról, akkor hasonlót kap vissza is!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr még hátrál, emiatt ha szingli, akkor egy régi szerelmi kapcsolata újra kezdődhet. Újra hinni fog kedvesének, és a nehéz helyzetben, amibe került, még erősebben fogja majd a kezét.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Jóhiszeműsége keverheti bajba: nem kell mindenkinek mindent elhinni. A lakásban elromolhat valami, és a család is új feladatokat ad önnek, de ezek miatt most kevésbé ideges, a problémákat gyorsan megoldja.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Valami, ami hosszabb ideje zavarja, nem is olyan súlyos, mint gondolná. Ma pontosan látja, merre kell továbbhaladnia. Egy régebbi ismerőse nagyon vonzónak találja önt. Az ügy simának ígérkezik, de sohasem árt az óvatosság.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold a Nyilasban jár. Fontoskodik, nyüzsög, szöszmötöl és ma akar makulátlan rendet varázsolni a szekrényében. Ne tegye! Ha inkább egy hosszú sétát tesz a természetben, sokkal inkább feltöltekezik, aminek nagy hasznát látja majd a következő héten.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A bolygók arra figyelmeztetik, hogy az érzelmeket ne zárja ki teljesen az életéből! A logika és a racionalitás hasznos, de kevés a boldogsághoz. Most egy önnek fontos személy vagy egy esemény kizökkenti sztoikus nyugalmából.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A mai tevékenysége középpontjában a kommunikáció állhat, kissé nyugtalan, folyamatosan pörög, és ezt a feszültséget csak mozgással tudja levezetni. Jó hatással lehet önre bármilyen sport vagy tánc.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Nehezen viseli, ha valaki nem ad önnek igazat. Emiatt nemcsak a párjával, de a szüleivel is nézeteltérése támadhat. Azért ne legyen olyan szigorú, főleg, ha csak kisebb ferdítésről van szó!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: